- advertentie -

Rommelmarkt Numansdorp


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Numansdorp op Zaterdag 13 april 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Numansdorp (prov. Zuid-Holland)
  Datum: Zaterdag 13 april 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Dorsphaven
  Numansdorp

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 10.00 tot 15.00 uur
  Toegang: Niet bekend

  Contactinformatie Rommelmarkt in Numansdorp:
  Organisatie: Scouting Driestromengroep
  Website: website
  Telefoon: 018-6693029

  Bijzonderheden: Scouting Driestromengroep organiseert haar 24e rommelmarkt. Op zoek naar gebruikte spullen en curiosa? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor de innerlijke mens wordt gezorgd. De markt gezien? Dan kan u natuurlijk altijd nog in de omgeving genieten van als het moois.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 13 april dan deze Rommelmarkt in Numansdorp? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Numansdorp is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Numansdorp gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.