- advertentie -

Rommelmarkt Oosterbeek


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Oosterbeek op Zaterdag 26 mei 2018


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Oosterbeek (prov. Gelderland)
  Datum: Zaterdag 26 mei 2018

  Adresinformatie:
  Locatie: Oud&Tiek Oosterbeek
  Waar: Stephanieweg/Noorderweg, Oosterbeek

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 10.00 uur
  Toegang: gratis

  Contactinformatie Rommelmarkt in Oosterbeek:
  Organisatie: Marianne
  Telefoon: 06-12236679

  Bijzonderheden: Heerlijk snuffelen en zoeken naar dat ene mooie ding dat nog net ontbrak aan uw verzameling en dat voor een aantrekkelijke prijs vinden. Dat kan op de brocante - rommelmarkt in Oosterbeek aan de Stephanieweg. Deze markt staat bekend om de Frans aandoende sfeer. De entree is gratis. U bent welkom tussen 10 en 16 uur.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 26 mei dan deze Rommelmarkt in Oosterbeek? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Oosterbeek is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Oosterbeek gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.