- advertentie -

Rommelmarkt Oss


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Oss op Zondag 31 maart 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Oss (prov. Noord-Brabant)
  Datum: Zondag 31 maart 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Geffense Plas
  Waar: Gielekespad 10, Oss

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 8.30 uur
  Toegang: 2,50

  Contactinformatie Rommelmarkt in Oss:
  Organisatie: Car Boot Sale
  Website: website
  Telefoon: 06-20154850

  Bijzonderheden: Een gezellige en populaire kofferbakmarkt rondom het water van de Geffense Plas.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 31 maart dan deze Rommelmarkt in Oss? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Oss is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Oss gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.