- advertentie -

Rommelmarkt Puiflijk


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Puiflijk op Zondag 3 juni 2018


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Puiflijk (prov. Gelderland)
  Datum: Zondag 3 juni 2018

  Adresinformatie:
  Locatie: Puiflijk en Druten -Zuid
  Waar: Door heel Puiflijk en Druten-Zuid, Puiflijk

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 10:00 tot 15:00 uur
  Toegang: gratis

  Contactinformatie Rommelmarkt in Puiflijk:
  Organisatie: Francien Krieg
  Telefoon: 06-51247598

  Bijzonderheden: Het betreft een rommelroute de adressen zijn te herkennen aan de balonnetjes, op de adressen zijn de plattegronden te verkrijgen.Eventueel als startadres ook een plattegrond te verkrijgen: Koningsweg 37 in Puiflijk.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 3 juni dan deze Rommelmarkt in Puiflijk? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Puiflijk is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Puiflijk gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.