- advertentie -

Rommelmarkt Puiflijk


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Puiflijk op Zondag 31 maart 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Puiflijk (prov. Gelderland)
  Datum: Zondag 31 maart 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Dorpshuis De Lier
  Waar: Koningsweg 12, Puiflijk

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 10.00 tot 13.00 uur
  Toegang: 2,-

  Contactinformatie Rommelmarkt in Puiflijk:
  Organisatie: Muziekvereniging Kunst Na Arbeid
  Website: website

  Bijzonderheden: Op zondag 31 maart 2019 organiseert muziekvereniging Arezzo wederom een rommelmarkt in Puiflijk. Muziekvereniging Arezzo is een samenwerkingsverband tussen de muziekverenigingen St. Willibrord uit Boven-Leeuwen en Kunst Na Arbeid uit Puiflijk. De markt wordt gehouden in Dorpshuis “De Lier” Koningsweg 12 te Puiflijk. Er is een ruim aanbod van allerlei artikelen; te veel om op te noemen. U kunt het beste zelf ervaren hoe de sfeer is en hoe aangenaam het spel van loven en bieden wordt gespeeld. U bent van harte welkom. Van 10.00 tot 13.00 uur zijn de deuren open. De entree is € 2,-- per persoon.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 31 maart dan deze Rommelmarkt in Puiflijk? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Puiflijk is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Puiflijk gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.