- advertentie -

Rommelmarkt Rotterdam


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Rotterdam op Zaterdag 10 maart 2018


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Rotterdam (prov. Zuid-Holland)
  Datum: Zaterdag 10 maart 2018

  Adresinformatie:
  Locatie: Speeltuin Vreewijk de Vaan
  Waar: Pinksterweide 31, Rotterdam

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 10:00 uur
  Toegang: Gratis

  Contactinformatie Rommelmarkt in Rotterdam:
  Organisatie: Speeltuin Vreewijk de Vaan
  Telefoon: 06-10671912

  Bijzonderheden: De gezelligste rommelmarkt van Rotterdam-zuid meer dan 50 plekken - schone toiletten - lekker eten en drinken - gezellige sfeer -goed bereikbaar met ov - een dagje uit voor heel de familie Er zijn nog diverse grondplekken beschikbaar vanaf 3 euro , bel 06- 10671912
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 10 maart dan deze Rommelmarkt in Rotterdam? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Rotterdam is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Rotterdam gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.