- advertentie -
BANNER2_ALT

Rommelmarkt Rotterdam


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Rotterdam op Zondag 3 maart 2018


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Rotterdam (prov. Zuid-Holland)
  Datum: Zondag 3 maart 2018

  Adresinformatie:
  Locatie: Sportcentrum West
  Waar: Spaanseweg 2-4, Rotterdam

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 10.00 uur
  Toegang: gratis

  Contactinformatie Rommelmarkt in Rotterdam:
  Organisatie: Sportcentrum West
  Telefoon: 010-2620955

  Bijzonderheden: Snuffelmarkt in Sportcentrum West zondag 4 maart 2018 van 10.00 tot 16.00 uur Entree gratis / Parkeren Gratis 100 stands binnen in de sporthal. Ook kunt u gebruik maken van de horeca waar lekkere hapjes en drinken verkrijgbaar is. Stands zijn helaas niet meer te huren het is al helemaal vol.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 3 maart dan deze Rommelmarkt in Rotterdam? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Rotterdam is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Rotterdam gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.