- advertentie -

Rommelmarkt Rotterdam Kop Van Zuid


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Rotterdam Kop van Zuid op Zaterdag 6 januari 2018


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Rotterdam Kop van Zuid (prov. Zuid-Holland)
  Datum: Zaterdag 6 januari 2018

  Adresinformatie:
  Locatie: Winkelcentrum Entrepot
  Waar: Entrepothaven (einde Rosestraat), Rotterdam Kop van Zuid

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 9.00 tot 18.00 uur
  Toegang: Gratis

  Contactinformatie Rommelmarkt in Rotterdam Kop van Zuid:
  Organisatie: Roodbol Evenementen
  Website: website

  Bijzonderheden: Rommelmarkt in Rotterdam Kop van Zuid op zaterdag 6 januari.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 6 januari dan deze Rommelmarkt in Rotterdam Kop van Zuid? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Rotterdam Kop van Zuid is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Rotterdam Kop van Zuid gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.