- advertentie -
BANNER2_ALT

Rommelmarkt Schagen


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Schagen op Zondag 7 januari 2018


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Schagen (prov. Noord-Holland)
  Datum: Zondag 7 januari 2018

  Adresinformatie:
  Locatie: Groeneweghal
  Waar: Wilgenlaan 1a, 1741ZP, Schagen

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 9.30 tot 16.00 uur
  Toegang: Niet bekend

  Contactinformatie Rommelmarkt in Schagen:
  Organisatie: Organisatieburo de Lang
  Website: website

  Bijzonderheden: Rommelmarkt in Schagen op zondag 7 januari.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 7 januari dan deze Rommelmarkt in Schagen? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Schagen is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Schagen gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.