- advertentie -

Rommelmarkt Schelluinen


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Schelluinen op Zaterdag 17 maart 2018


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Schelluinen (prov. Zuid-Holland)
  Datum: Zaterdag 17 maart 2018

  Adresinformatie:
  Locatie: Dorpshuis
  Waar: Commanderijstraat 9, Schelluinen

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 9.00 uur
  Toegang: gratis

  Contactinformatie Rommelmarkt in Schelluinen:
  Organisatie: OR van OBS Het Tweespan
  Telefoon: 06-51238063

  Bijzonderheden: Zaterdag 17 maart a.s. wordt in Schelluinen voor de 45e keer een rommelmarkt georganiseerd door de ouderraad en het team van o.b.s. Het Tweespan. In Ons Dorpshuis aan de Commanderijstraat kan men van 9.00 tot 12.30 uur snuffelen tussen speelgoed, boeken, potterie, meubels en elektrische apparaten. Daarnaast verkopen we ook dit jaar weer heerlijke oliebollen van een echte banketbakker en zijn er verschillende kinderattracties met o.a. touwtrekken en een caviabaan. De opbrengst komt geheel ten goede aan de leerlingen van onze school.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 17 maart dan deze Rommelmarkt in Schelluinen? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Schelluinen is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Schelluinen gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.