- advertentie -

Rommelmarkt Schipluiden


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Schipluiden op Zaterdag 22 juni 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Schipluiden (prov. Zuid-Holland)
  Datum: Zaterdag 22 juni 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Het jeugdhuis
  Waar: Kasteellaan 11, Schipluiden

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 10.00 uur
  Toegang: gratis

  Contactinformatie Rommelmarkt in Schipluiden:
  Organisatie: Kringloopcommissie Dorpskerk
  Website: website

  Bijzonderheden: Op zaterdag 22 juni, is er een kringloopmarkt in Schipluiden. U kunt heerlijk rondsnuffelen tussen allerlei tweedehands spullen en boeken. De kringloopmarkt is van alle markten thuis. Er zijn heel veel gesorteerde boeken, elektrische apparaten, fotolijsten, lampen, tassen, mandjes, kleine meubeltjes enz. Voor elk wat wils. Ook zijn er CD`s, Dvd`s, lp`s, puzzels of een leuk gezelschapsspel.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 22 juni dan deze Rommelmarkt in Schipluiden? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Schipluiden is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Schipluiden gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.