- advertentie -

Rommelmarkt Sint Oedenrode


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Sint Oedenrode op Zondag 17 maart 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Sint Oedenrode (prov. Noord-Brabant)
  Datum: Zondag 17 maart 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: De Beckart
  Waar: Oude Lieshoutseweg, Sint Oedenrode

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 10.00 uur
  Toegang: 2,-

  Contactinformatie Rommelmarkt in Sint Oedenrode:
  Organisatie: C.V. De Heikneuters
  Website: website

  Bijzonderheden: De vlooienmarkt die C.V. De Heikneuters elk jaar organiseert staat in de wijde omtrek bekend als een gezellige markt met heel veel aanbod aan spullen, netjes gesorteerd en echte marktprijzen. Op de vlooienmarkt is alles verdeeld over verschillende kramen met hun eigen koopwaar. De meest gebruikte zijn: huishoudelijke spullen, speelgoed, kleding, boeken en platen, knuffels, elektra, schilderijen, klein meubelen, fietsen, tuinstoelen en waardevolle (antieke) spullen. Maar ook de afdeling `Ik weet het niet` bestaat, daar komt alles op terecht wat we niet weten wat het eigenlijk is of waar het onder hoort te vallen. Er staan pijlen met verwijzingen naar de verschillende marktkramen.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 17 maart dan deze Rommelmarkt in Sint Oedenrode? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Sint Oedenrode is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Sint Oedenrode gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.