- advertentie -

Rommelmarkt Sneek


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Sneek op Zondag 17 maart 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Sneek (prov. Friesland)
  Datum: Zondag 17 maart 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Veemarkthal
  Waar: Stationsstraat 16B, 8601GD, Sneek

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 9.30 tot 16.00
  Toegang: Niet bekend

  Contactinformatie Rommelmarkt in Sneek:
  Organisatie: Organisatieburo Beca
  Website: website

  Bijzonderheden: Rommelmarkt in Sneek op zondag 17 maart. Deze rommelmarkt wordt gehouden in de Veemarkthal.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 17 maart dan deze Rommelmarkt in Sneek? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Sneek is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Sneek gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.