- advertentie -

Rommelmarkt Sneek


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Sneek op Maandag 2 april 2018


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Sneek (prov. Friesland)
  Datum: Maandag 2 april 2018

  Adresinformatie:
  Locatie: Veemarkthal
  Waar: Stationsstraat 16B, 8601 GD, Sneek

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 9.30 tot 16.00 uur
  Toegang: Niet bekend

  Contactinformatie Rommelmarkt in Sneek:
  Organisatie: Organisatiebureau Beca Service
  Website: website

  Bijzonderheden: Rommelmarkt in Sneek op maandag 2 april, Tweede Paasdag.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 2 april dan deze Rommelmarkt in Sneek? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Sneek is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Sneek gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.