- advertentie -

Rommelmarkt Vlierden


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Vlierden op Zondag 15 april 2018


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Vlierden (prov. Noord-Brabant)
  Datum: Zondag 15 april 2018

  Adresinformatie:
  Locatie: kofferbakverkoop Vlierden
  Waar: pastoriestraat, Vlierden

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 9:15 tot 15:30 uur
  Toegang: 1,-

  Contactinformatie Rommelmarkt in Vlierden:
  Organisatie: Gilde St.Willibrordus Vlierden
  Website: website
  Telefoon: 0493314514

  Bijzonderheden: Ruim je zolder of garage op en verkoop zelf de overbodige spullen. Speelgoed, kleding en huisraad kunnen op een leuke manier van eigenaar wisselen. Het direct onderhandelen en verkopen is leuker dan te koop aanbieden op internet. De opbrengst van het verkochte komt geheel ten goede aan de verkoper. In tegenstelling tot braderieën en rommelmarkten is de kofferbakverkoop zeer interessant voor particulieren. entree €1 parkeren gratis
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 15 april dan deze Rommelmarkt in Vlierden? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Vlierden is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Vlierden gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.