- advertentie -

Rommelmarkt Vlissingen


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Vlissingen op Zaterdag 13 april 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Vlissingen (prov. Zeeland)
  Datum: Zaterdag 13 april 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Marnixkerk
  Waar: Marnixplein 41, 4386 AA, Vlissingen

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 9.30 uur
  Toegang: gratis

  Contactinformatie Rommelmarkt in Vlissingen:
  Organisatie: MarnixMarktcommissie
  Website: website
  Telefoon: 06-24338373

  Bijzonderheden: Op zaterdag 13 april van 9.30 tot 15.00 uur bent u van harte welkom op de MarnixMarkt in en rond de Marnixkerk, Marnixplein 41. Naast een grote rommelmarkt is er voor jong en oud van alles te doen en te kopen. Er worden er diverse producten verkocht zoals kaarten, streekproducten, planten, cadeau-artikelen, versgebakken vis en frites en nog veel en veel meer.

  GOEDE DOELEN: De opbrengst van deze markt gaat naar een aantal goede doelen. Dit jaar steunen we onder meer het project Walstraat68 in Vlissingen en gemeenteleden die ondersteunende werkzaamheden verrichten voor de MAF in Indonesië.

  GROTE ROMMELMARKT: Het grootste onderdeel van de MarnixMarkt is de grote rommelmarkt. Zorg ervoor dat u er op tijd bij bent en snuffel bij alle kramen. We hebben echt van alles, dus voor u zit er zeker ook weer iets tussen! U koopt leuke spullen en de winst gaat naar een goed doel!

  MARNIXKERK: Op deze dag staan de deuren van de Marnixkerk open voor iedereen die belangstelling heeft voor onze kerk en het christelijke geloof. We nodigen alle mensen uit de buurt uit om tijdens dit evenement even binnen te wandelen. In ons kerkgebouw vindt u meer informatie over wat wij als gemeente doen en waar wij voor staan.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 13 april dan deze Rommelmarkt in Vlissingen? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Vlissingen is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Vlissingen gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.