- advertentie -

Rommelmarkt Vlissingen


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Vlissingen op Zaterdag 17 maart 2018


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Vlissingen (prov. Zeeland)
  Datum: Zaterdag 17 maart 2018

  Adresinformatie:
  Locatie: `t Zaaltje
  Waar: Ridderspoorlaan 2, Vlissingen

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 9 uur
  Toegang: gratis

  Contactinformatie Rommelmarkt in Vlissingen:
  Organisatie: St Vrienden van Kon Harm Ons Genoegen
  Website: website

  Bijzonderheden: De Deltaband en Harmonie zijn vertrokken uit het repetitielokaal aan de ridderspoorlaan 2 in Vlissingen. Binnen de nieuwe verkregen ruimte in de voormalige kleuterschool, organiseert de Stichting Vrienden van Ons genoegen op zaterdag 17 maart a.s. een grote rommelmarkt. Waar eerst instrumenten stonden opgeslagen, staan nu materialen voor de verkoop. (Bijna) Alles is te koop: van huisraad tot elektronica en van speelgoed tot boeken. De markt wordt geopend om 9 uur en zal duren tot 12 uur. Ook aan de versterking van de inwendige mens is gedacht, zodat het weer ouderwets gezellig kan worden. De Stichting ondersteunt het Harmonieorkest, de (Jeugd)Deltaband en het leerlingenorkest van de Koninklijke Harmonie Ons Genoegen o.a. in de kosten van het onderhoud en de aanschaf van muziekinstrumenten en andere materialen.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 17 maart dan deze Rommelmarkt in Vlissingen? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Vlissingen is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Vlissingen gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.