- advertentie -

Rommelmarkt Vught


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Vught op Zondag 14 april 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Vught (prov. Noord-Brabant)
  Datum: Zondag 14 april 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Gebouwen Scouting Jeep Vught-Zuid
  Waar: Bergenshuizenseweg 4 5262LB, Vught

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 11.00 tot 16.00 uur
  Toegang: 2,- (kinderen tot 12 jaar gratis)

  Contactinformatie Rommelmarkt in Vught:
  Organisatie: Scouting Jeep Vught-Zuid
  Website: website
  Telefoon: 06-26597016

  Bijzonderheden: Deze jaarlijkse Grote Rommelmarkt van Scouting Jeep Vught-Zuid wordt voor de 50e keer georganiseerd. De scouting slaagt er ieder jaar weer in om vele duizenden nog goed bruikbare tweedehands artikelen aan te kunnen bieden. De spullen zijn binnen en buiten op de vele (overdekte) kraampjes goed gesorteerd uitgestald. Er is een ruim assortiment variërend van onder andere boeken, kleding, schoenen, tassen, speelgoed, lampen, gereedschap, elektra, en huishoudelijke artikelen tot aan ijzerwaren, meubels, curiosa, platen en schilderijen. Ook is er de mogelijkheid iets te drinken en een broodje te eten. De markt staat tot ver in de regio bekend vanwege haar omvang en gezelligheid!
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 14 april dan deze Rommelmarkt in Vught? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Vught is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Vught gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.