- advertentie -

Rommelmarkt Vught


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Vught op Zondag 25 maart 2018


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Vught (prov. Noord-Brabant)
  Datum: Zondag 25 maart 2018

  Adresinformatie:
  Locatie: Terrein Scouting Jeep Vught-Zuid
  Waar: Bergenshuizenseweg 4, Vught

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 11.00 uur tot 16.00 uur
  Toegang: 2,-

  Contactinformatie Rommelmarkt in Vught:
  Organisatie: Stichting Jeep Jeugdwerk
  Website: website
  Telefoon: 06-26597016

  Bijzonderheden: Zondag 25 maart a.s. houdt de Scouting Jeep Vught-Zuid voor de 49e keer haar jaarlijkse Grote Rommelmarkt. Van 11.00 uur tot 16.00 uur bent u van harte welkom om te komen snuffelen tussen de vele duizenden nog goed bruikbare tweedehands artikelen die beschikbaar zijn gesteld door de Vughtse bevolking. De verkoop is in handen van de scouting-jeugd zelf samen met ruim 100 vrijwilligers. De clubgebouwen en het terrein van de scouting aan de Bergenshuizenseweg 4 te Vught zijn voor deze dag omgebouwd tot één groot warenhuis waar op vele (overdekte) kraampjes de spullen goed gesorteerd uitgestald staan. Er is een ruim assortiment variërend van onder andere boeken, kleding, schoenen, tassen, speelgoed, lampen, gereedschap, elektra, en huishoudelijke artikelen tot aan ijzerwaren, meubels, curiosa, platen en schilderijen. Ook is er de mogelijkheid iets te drinken en een broodje te eten. De markt staat tot ver in de regio bekend vanwege haar omvang en gezelligheid! Entree 2 euro p.p., donateurs en kinderen tot 12 jaar gratis. Meer informatie: www.jeep-vught.nl of via de Jeep Rommelmarktlijn 06-26597016.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 25 maart dan deze Rommelmarkt in Vught? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Vught is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Vught gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.