- advertentie -

Rommelmarkt Waspik


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Waspik op Zaterdag 18 mei 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Waspik (prov. Noord-Brabant)
  Datum: Zaterdag 18 mei 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Verschillende straten
  Waar: Scharlo, Waspik

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 09.00 uur
  Toegang: gratis

  Contactinformatie Rommelmarkt in Waspik:
  Organisatie: Monique Verschure

  Bijzonderheden: Voor de vierde keer organiseren wij in Waspik een garagesale van 9 tot 16 uur op 18 mei 2019. Kom lekker snuffelen in ons gezellige dorp bij zo`n 100 verkooppunten.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 18 mei dan deze Rommelmarkt in Waspik? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Waspik is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Waspik gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.