- advertentie -

Rommelmarkt Westervoort


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Westervoort op Zondag 17 maart 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Westervoort (prov. Gelderland)
  Datum: Zondag 17 maart 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Sportcentrum sport planets de pals
  Waar: Emmerik 5, Westervoort

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 9.00 tot 16.00 uur
  Toegang: 3 euro en voor 65+ is dat 2,50 e

  Contactinformatie Rommelmarkt in Westervoort:
  Organisatie: Animo-Vlooienmarkten. bv
  Website: website
  Telefoon: 06-39108152

  Bijzonderheden: Een grote vlooienmarkt in Sportcentrum Sports Planets de Pals te Westervoort vol met kramen en grondplaatsen met zolder- en garageopruimingen, nostalgische spulletjes, meubeltjes, lampen, tweedehands kleding, boeken, prenten, platen, speelgoed en nog veel meer. Er is voor iedereen wat wils!
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 17 maart dan deze Rommelmarkt in Westervoort? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Westervoort is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Westervoort gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.