- advertentie -

Rommelmarkt Wieringerwaard


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Wieringerwaard op Zondag 11 maart 2018


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Wieringerwaard (prov. Noord-Holland)
  Datum: Zondag 11 maart 2018

  Adresinformatie:
  Locatie: Gymzaal en buiten
  Waar: Populierenlaan 25, Wieringerwaard

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 11.00 - 13.30 uur
  Toegang: 2,00 tot 12.00 uur

  Contactinformatie Rommelmarkt in Wieringerwaard:
  Organisatie: Muziekvereniging Wieringerwaard
  Website: website
  Telefoon: 0224-223459

  Bijzonderheden: De jaarlijkse Rommelmarkt komt er weer aan!!! Zondag 11 maart is het weer zover: de welbekende rommelmarkt bij de muziekvereniging Wieringerwaard. De kans voor leuke koopjes! Bent u op zoek naar leuke voordelige spullen die een tweede leven waard zijn? Bezoek dan onze rommelmarkt op 11 maart 2018 van 11.00 tot 13.30 uur. Grote kans dat u vindt waar u naar op zoek bent, zoals speelgoed, (tuin)gereedschap, vintage-kleding, boeken, cds, vinyl, antiek, tassen, dvds, glaswerk, servies, schilderijen, lampen en nog vl meer. Het eerste uur is de toegangsprijs 2,00 per persoon. Na 12.00 uur is toegang gratis. De markt wordt gehouden in de gymzaal aan de Populierenlaan.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 11 maart dan deze Rommelmarkt in Wieringerwaard? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Wieringerwaard is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Wieringerwaard gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.