- advertentie -

Rommelmarkt Willemstad


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Willemstad op Zaterdag 20 april 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Willemstad (prov. Noord-Brabant)
  Datum: Zaterdag 20 april 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Helwijk
  Waar: Prins Bernhardplein 2, Willemstad

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 10.00 uur
  Toegang: 2,-

  Contactinformatie Rommelmarkt in Willemstad:
  Organisatie: Speeltuinvereniging Kindervreugd
  Website: website
  Telefoon: 06-21587742

  Bijzonderheden: Op zaterdag 20 en maandag 22 april (Tweede Paasdag) a.s. organiseert Speeltuinvereniging Kindervreugd voor de 67e keer een grote rommelmarkt. De rommelmarkt vindt plaats in de Blokhut aan het Prins Bernhardplein 2. De rommelmarkten beginnen beide dagen om 10.00 uur en eindigen om 15.30 uur. De entree bedraagt 2,- per persoon voor volwassenen en 0,50 per persoon voor kinderen tot 12 jaar. De opslagplaatsen zitten weer bomvol met tweedehands goed bruikbare spullen, zoals elektrische apparatuur, meubels, lampen, gereedschap, tuinartikelen, witgoed, plastic, fietsen,CD`s, LP`s en singles, speelgoed, handwerkartikelen, sieraden, snuisterijen, hobbyartikelen, glas, porselein enz. enz. In de week voorafgaande aan de markt worden de rommelmarktspullen overgebracht naar de Blokhut, waar alles netjes schoongemaakt en gesorteerd wordt door de vele vrijwilligers die de speeltuinvereniging telt.De rommelmarkt staat niet voor niets bekend om de enorme keus en nette sortering. De opbrengst van de rommelmarkt komt geheel ten goede aan het speeltuinwerk. Voor inlichtingen kan men bellen met 06-43418894.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 20 april dan deze Rommelmarkt in Willemstad? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Willemstad is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Willemstad gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.