- advertentie -

Rommelmarkt Zoelen


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Zoelen op Zaterdag 15 juni 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Zoelen (prov. Gelderland)
  Datum: Zaterdag 15 juni 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Rond de kerk van Zoelen
  Waar: Kerkstraat 2, Zoelen

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 9u - 15u
  Toegang: gratis

  Contactinformatie Rommelmarkt in Zoelen:
  Organisatie: Kerk Zoelen
  Website: website

  Bijzonderheden: Gezellige rommelmarkt op zaterdag 15 juni onder de bomen rond de historische kerk van het Betuwse dorp Zoelen met o.a. kofferbakmarkt, opbod verkoop, tweedehands kleding, huisraad, speelgoed, boeken e.d., rad van fortuin, snacks, wafels, pannenkoeken, fruit, koffie met gebak, gezellige muziek, gratis entree, gratis Parkeren. De opbrengst gaat naar de kerk van Zoelen.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 15 juni dan deze Rommelmarkt in Zoelen? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Zoelen is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Zoelen gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.