- advertentie -

Rommelmarkt Zundert


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Zundert op Zondag 24 maart 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Zundert (prov. Noord-Brabant)
  Datum: Zondag 24 maart 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Sporthal Onder de Mast
  Waar: Onder de Mast 4, 4881 AN, Zundert

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 9.00 tot 16.00 uur
  Toegang: Niet bekend

  Contactinformatie Rommelmarkt in Zundert:
  Organisatie: De Markten Wouw
  Website: website

  Bijzonderheden: Rommelmarkt in Zundert op zondag 24 maart.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 24 maart dan deze Rommelmarkt in Zundert? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Zundert is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Zundert gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.