- advertentie -

Rommelmarkt S Heer Arendskerke


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in s Heer Arendskerke op Zaterdag 23 maart 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: s Heer Arendskerke (prov. Zeeland)
  Datum: Zaterdag 23 maart 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Heer Arendhuis
  Waar: Torenring 46, s Heer Arendskerke

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 9.00 uur
  Toegang: gratis

  Contactinformatie Rommelmarkt in s Heer Arendskerke:
  Organisatie: A. van Eekelen
  Website: website
  Telefoon: 06-47832576

  Bijzonderheden: Gezellige gratis rommelmarkt voor jong en oud.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 23 maart dan deze Rommelmarkt in s Heer Arendskerke? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in s Heer Arendskerke is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in s Heer Arendskerke gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.