- advertentie -

Snuffelmarkt Best


  Op deze pagina vind je de informatie over de Snuffelmarkt in Best op Zondag 22 april 2018


  Algemeen:
  Soort: Snuffelmarkt
  Plaats: Best (prov. Noord-Brabant)
  Datum: Zondag 22 april 2018

  Adresinformatie:
  Locatie: Omgeving buurthuis d`n Tip
  Waar: Barrierweg / Steenovenseweg, Best

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 11.00 uur
  Toegang: 2 euro vanaf 12 jaar

  Contactinformatie Snuffelmarkt in Best:
  Organisatie: Buurtvereniging Onderlinge Vriendschap
  Telefoon: 0499 374 091

  Bijzonderheden: Een ouderwetse vlooienmarkt met veel en goede spullen, voor de 43ste keer georganiseerd. Met livemuziek, springkussen en een terras. Op de markt staan een kleine vijftig kramen. De entree bedraagt 2 euro voor mensen van 12 jaar en ouder.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 22 april dan deze Snuffelmarkt in Best? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Snuffelmarkt in Best is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Snuffelmarkt in Best gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Snuffelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.