- advertentie -

Snuffelmarkt Breda


  Op deze pagina vind je de informatie over de Snuffelmarkt in Breda op Zondag 18 maart 2018


  Algemeen:
  Soort: Snuffelmarkt
  Plaats: Breda (prov. Noord-Brabant)
  Datum: Zondag 18 maart 2018

  Adresinformatie:
  Locatie: Racketcentrum Breda
  Waar: Terheijdenseweg 500, Breda

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 10.00 uur
  Toegang: 4,-

  Contactinformatie Snuffelmarkt in Breda:
  Organisatie: Prime Time Promotions
  Website: website
  Telefoon: 0161-456291

  Bijzonderheden: Mega grote indoor vlooienmarkt. Meer dan 250 standhouders verkopen hier hun overtollige huisraad!
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 18 maart dan deze Snuffelmarkt in Breda? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Snuffelmarkt in Breda is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Snuffelmarkt in Breda gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Snuffelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.