- advertentie -

Snuffelmarkt Hazerswoude Dorp


  Op deze pagina vind je de informatie over de Snuffelmarkt in Hazerswoude Dorp op Zaterdag 13 januari 2018


  Algemeen:
  Soort: Snuffelmarkt
  Plaats: Hazerswoude Dorp (prov. Zuid-Holland)
  Datum: Zaterdag 13 januari 2018

  Adresinformatie:
  Locatie: Plantariumgebouw te Hazerswoude Dorp
  Waar: Italiëlaan 4, Hazerswoude Dorp

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 9.00 - 16.00
  Toegang: vanaf 13 jaar € 2.-

  Contactinformatie Snuffelmarkt in Hazerswoude Dorp:
  Organisatie: Snuffelmarkt Hazerswoude Dorp
  Website: website
  Telefoon: 06-53498835

  Bijzonderheden: Na een aantal jaar Mega Markt Zuid Holland hebben de organisatoren besloten om de markten te gaan splitsen. U kunt dus er vanuit gaan dat dit een gezellige indoor-markt zal zijn met tweedehands artikelen, restpartijen en verzamelingen. Er zal iedere zondag een veiling plaatsvinden en er zijn regelmatig optredens, zoals zanger, dansgroepen, zangkoren etc. Entree tm 12 jaar gratis, vanaf 13 jaar: 2.- euro. Ruim voldoende gratis parkeergelegenheden. Veel etensgelegenheden met marktprijzen en gezellige zitjes om er een leuke dag van te maken. Kraam/grondplek: al vanaf 23 euro!! Ook mogelijk om alleen de zaterdag of zondag te boeken! Aantal kramen: 100-250
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 13 januari dan deze Snuffelmarkt in Hazerswoude Dorp? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Snuffelmarkt in Hazerswoude Dorp is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Snuffelmarkt in Hazerswoude Dorp gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Snuffelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.