- advertentie -

Snuffelmarkt Mijdrecht


  Op deze pagina vind je de informatie over de Snuffelmarkt in Mijdrecht op Zaterdag 14 april 2018


  Algemeen:
  Soort: Snuffelmarkt
  Plaats: Mijdrecht (prov. Utrecht)
  Datum: Zaterdag 14 april 2018

  Adresinformatie:
  Locatie: RK Kerk Johannes de Doper
  Waar: Driehuisplein, Mijdrecht

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 10.00 uur
  Toegang: gratis

  Contactinformatie Snuffelmarkt in Mijdrecht:
  Organisatie: Orgelfonds RK Kerk Johannes de Doper

  Bijzonderheden: Leuke en gezellige snuffel en boekenmarkt ten behoeve van het door ons opgerichtte orgelfonds voor de RK Kerk Mijdrecht/Wilnis. Komt u lekker snuffelen tussen speelgoed, potten en pannen, servies en elektronica. Ook hebben wij mooie religieuze spullen te koop. Wij hebben een aparte kraam waarin naar onze mening bijzondere artikelen verkocht worden. Ook is er in de kerk een grote boekenmarkt waar wij onze boeken verkopen per kilo. U kunt ook een gokje wagen met leuke prijzen. Wij verkopen koffie en thee en limonade met cake of een snoepje. Ook verkopen wij zelf gebakken poffertjes en broodjes knakworst. Kortom, zeer de moeite waard om een kijkje te komen nemen op zaterdag 14 april 2018
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 14 april dan deze Snuffelmarkt in Mijdrecht? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Snuffelmarkt in Mijdrecht is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Snuffelmarkt in Mijdrecht gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Snuffelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.