- advertentie -

Snuffelmarkt Oosterbeek


  Op deze pagina vind je de informatie over de Snuffelmarkt in Oosterbeek op Zondag 17 november 2019


  Algemeen:
  Soort: Snuffelmarkt
  Plaats: Oosterbeek (prov. Gelderland)
  Datum: Zondag 17 november 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Stephanieweg bij Oud&Tiek Oosterbeek
  Waar: Noorderweg/stephanieweg, Oosterbeek

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 12.00 uur
  Toegang: gratis

  Contactinformatie Snuffelmarkt in Oosterbeek:
  Organisatie: Marianne
  Telefoon: 06-12236679

  Bijzonderheden: Een al jarenlang bekende Winter Brocante Markt met een gevarieerd aanbod van brocante en curiosa. Leuk u te zien.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 17 november dan deze Snuffelmarkt in Oosterbeek? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Snuffelmarkt in Oosterbeek is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Snuffelmarkt in Oosterbeek gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Snuffelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.