- advertentie -

Neem contact met me op


  * Wil je jouw verzameling op deze site plaatsen of heb je andere vragen? Stuur me dan even een mail: arjen@verzamelaars.net

  * Organiseer je een rommelmarkt, boekenmarkt of verzamelbeurs? Meld hem aan op de Rommelmarkt aanmeldpagina!

  Veelgestelde vragen


  * Is mijn verzameling interessant genoeg?
  Mijn site is geschikt voor verzamelingen met items die 3-dimensionaal zijn en/of uniek. Denk hierbij aan aardewerk, glaswerk, poppen en dergelijke maar ook aan schilderijen. Voor verzamelingen van platte zaken zoals postzegels, stripboeken en munten is mijn site wat minder geschikt, wel weer voor bijvoorbeeld een Kuifje of Mickey Mouse verzameling.

  * Ik wil zelf foto's uploaden, kan dat?
  Natuurlijk! Rechtsboven kun je een account aanmaken en dan kun je direct foto's van items uit je verzameling uploaden. Je kunt kiezen uit veel verschillende categorieen en wanneer jouw verzamelcategorie er niet bij staat, dan mail je me even op arjen@verzamelaars.net en dan zet ik de categorie er zo snel mogelijk bij.

  * Hoe weet ik of mijn foto's goed genoeg zijn?
  Kwaliteit van de foto's is belangrijk, kijk dus zelf eerst even of de foto scherp is en je item er goed op staat. Weet je het niet helemaal zeker? Mail dan even een voorbeeld.

  * Moet ik er voor betalen?
  Nee, het plaatsen van je verzameling is en blijft gratis. Er staan een aantal advertenties op de pagina's, hiervan kan ik de website kosten betalen.

  * Kan ik ook foto's plaatsen van items die ik zelf niet (meer) in mijn verzameling heb?
  Nee, de bedoeling is dat er alleen eigen foto's komen te staan van items die je zelf in je verzameling hebt. Items die je ooit hebt gehad dan wel items die je te koop wilt aanbieden komen niet voor plaatsing in aanmerking.

  * Kunnen mensen er achter komen waar ik woon?
  Nee, je adresgegevens heb ik niet nodig en komen dus ook nergens op de site terug. Eventueel is het mogelijk om een emailadres bij de verzameling te plaatsen zodat mensen die iets willen aanbieden of willen vragen bij je terecht kunnen komen. Bij de verzameling kun je een schuilnaam zetten, ook is het mogelijk om verzamelingen te splitsen zodat de verzameling onder meerdere namen komt te staan. Mail me voor de mogelijkheden: arjen@verzamelaars.net

  Copyright


  Soms krijg ik ook de vraag of foto's van de site gebruikt mogen worden op een andere site of publicatie. Dit is niet zomaar mogelijk, op alle foto's en de informatie rust auteursrecht en dit kan dan ook niet worden gebruikt zonder uitdrukkelijke toestemming van de maker. Wil je een foto van een item ergens voor gebruiken? Stuur dan de verzamelaar even een mailtje om de benodigde toestemming te vragen. Wanneer er geen verzamelaar bij een item staat kun je mij mailen op arjen@verzamelaars.net.
  Zie je op mijn site een foto staan waarvan het copyright bij jou rust? Laat het me dan ook even weten!

  Algemene informatie

  Verzamelaars.net is onderdeel van Wolfskamp, KvK nummer 26976323 en BTW-nummer NL138636023B02.

  Postadres:
  Wolfskamp
  t.a.v. Arjen van Dorsten
  Koedijk 9
  8147RE Giethmen
  Nederland

  FinanciŽle informatie

  Rabobank rekening 142947598 ter name van A.G. van Dorsten
  IBAN: NL70RABO0142947598
  BIC/SWIFT: RABONL2U