- advertentie -
BANNER3_ALT

60 oude aanstekers gas en benzine 19e eeuw

  60 oude aanstekers gas en benzine 19e eeuw

  Beschrijving: Verzameling verschillende oude aanstekers, Aanstekers werken op benzine en op gas, sommigen vonken nog, sommigen moet een nieuw lontje in, en sommigen mist een onderdeeltje. Ze zijn verder allemaal origineel en in een gebruikte toestand. De meeste moeten wel even schoongemaakt en nagekeken worden. De meeste aanstekers staat wel ergens een merk op. Leuk voor de liefhebber of verzamelaar, om te repareren of voor in de vitrine.zie foto`s deze zijn onderdeel van de beschrijving.verzending - aangetekend
  Richtprijs: € 1,- (startbod online veiling)

  Dit kavel is op Zaterdag 20 mei geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!