- advertentie -
BANNER3_ALT

Een inkt handgeschilderd schilderij van garnalen met boek (voortplanting Lou Shibai) ????-??-China -

  Een inkt handgeschilderd schilderij van garnalen met boek (voortplanting Lou Shibai) ????-??-China -

  Beschrijving: Een schilderij van de hand-geschilderde inkt van garnalen met boek (voortplanting Lou Shibai) ????-??, einde van de 20e eeuw, met ondertekend en afgestempeld. Replica van de original???that werd gemaakt door Lou Shibai ???Lou Shibai ??? (2 juni 1918-13 December 2010), geboren in 1918 in Beijing, erfde hij het Qi Baishi kunst techniek kenmerken, en innovatie, there`s a feeling in de beknopte schilderijen vol krachtDe laatste foto`s schieten in de zon waren foto`s van de achterkant van het schilderij, die bewijzen dat het schilderij handgeschilderd, niet afdrukken is.Totale afmetingen: 170cm X62cmKern van grootte: 98cm × 49cmRedelijke conditie, verwante slijtage, zie foto`s voor meer informatie.Het schilderij zal worden zorgvuldig verpakt en aangetekend schrijven zal gebruiken.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 20 oktober geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!