- advertentie -
BANNER2_ALT

Rotary Paris Chronograph– unisex polshorloge – nieuwstaat ongedragen

  Rotary Paris Chronograph– unisex polshorloge – nieuwstaat ongedragen

  Beschrijving: Rotary Paris Chronograph– unisex polshorloge – nieuwstaat ongedragen Zwitsers quartz uurwerk – goudverguld – in originele box met documentatieDe Rotary Watch Company werd in 1895 opgericht door Moise Dreyfuss in de Zwitserse stad La Chaux-de-Fonds. De aandacht voor detail en eerste klas service zorgde voor een enorme boost in de verkoop. Deze Rotary Chronograph heeft een vergulde kast van ca. 37 mm. De wijzers en indices zijn goudverguld. Het horloge is voorzien van een zwitsers chronograaf uurwerk met datumweergave en stopfunctie. Het glas is gehard mineraalglas. De binnenring is een verstelbare tachometer. De originele leren band is ca. 18 mm breed en ca. 20 cm lang. Binnen 12 jaar na de oprichting van het bedrijf, leidde het succes tot de opening van een kantoor in Engeland. Rotary is nog steeds eigendom van de familie Dreyfuss (Dreyfuss Group).Inclusief luxe cassette en handleiding. Zie de afbeeldingen voor een juiste indruk, deze maken deel uit van de omschrijving. De verzending is altijd aangetekend en verzekerd.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 20 oktober geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!