- advertentie -
BANNER1_ALT

koperen grote zwaar kwaliteits pan

  koperen grote zwaar kwaliteits pan

  Beschrijving: Zeer grote Franse koperen steel pan binnenkant vertint met gietijzeren steel 1,9 kgMateriaal:Pan buitenkant koper binnen tin en de steel is van gietijzer.Afmetingen:Diameter 22 cmHoogte 7,5 cmSteel hoogte 21,5 cmSteel lengte 23 cmGewicht: 1,9 kgBijzonderheid: de zijkant is gehamerdCondities: Het is een gebruikte pan zie er goed uit.De foto`s zijn een onderdeel van de beschrijving.Deze kavel wordt aangetekend verzonden.Het is ook mogelijk om deze kavel op te halen.Woonplaats: Heerhugowaard ( Noord - Holland )
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 12 oktober geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!