- advertentie -

Kringloop in Veldhoven - Kringloop de Kempen


  Hierbij de bij ons bekende informatie over Kringloop de Kempen in Veldhoven. Bekijk ook de website van Kringloop de Kempen in Veldhoven voor informatie zoals openingstijden en wat ze in deze kringloop verkopen.
   

  Kringloop de Kempen

   adres: De Run 5415
   plaats: Veldhoven
   provincie: Noord-Brabant
   website: Kringloop de Kempen

  Klik hier voor alle kringlopen in Noord-Brabant  Een andere kringloop

  Ben je op zoek naar een kringloop in een andere plaats dan Veldhoven? Bekijk ook het Kringloop-overzicht met bijna 400 kringlopen en goede doelenwinkels in heel Nederland. Je kunt eenvoudig per provincie alles bekijken en doorklikken naar de website van de kringloop om zo de juiste openingstijden en andere informatie te vinden. Een kringloop heeft soms leuke items ter aanvulling van je verzameling. Er is niet alleen kleding en tweedehands huisraad te vinden, ook kun je er terecht voor kunst, antiek, curiosa en brocante. Ook winkels en webwinkels puur gericht op de laatste mogelijkheden staan op Verzamelaars.net, bekijk ze op de Links-pagina.

  Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van kringlopen, antiek, curiosa, rommelmarkten en verzamelwaardige spullen? Schrijf je dan in voor de Verzamelaars.net nieuwsbrief, hier rechts staat een link naar de pagina waar je je kunt inschrijven!