- advertentie -

Kringloop in Haarlem - Kringloopwinkel De Schalm Werfstraat


  Hierbij de bij ons bekende informatie over Kringloopwinkel De Schalm Werfstraat in Haarlem. Bekijk ook de website van Kringloopwinkel De Schalm Werfstraat in Haarlem voor informatie zoals openingstijden en wat ze in deze kringloop verkopen.
   

  Kringloopwinkel De Schalm Werfstraat

   adres: Werfstraat 5
   plaats: Haarlem
   provincie: Noord-Holland
   website: Kringloopwinkel De Schalm Werfstraat

  Klik hier voor alle kringlopen in Noord-Holland  Een andere kringloop

  Ben je op zoek naar een kringloop in een andere plaats dan ? Bekijk ook het Kringloop-overzicht met bijna 400 kringlopen en goede doelenwinkels in heel Nederland. Je kunt eenvoudig per provincie alles bekijken en doorklikken naar de website van de kringloop om zo de juiste openingstijden en andere informatie te vinden. Een kringloop heeft soms leuke items ter aanvulling van je verzameling. Er is niet alleen kleding en tweedehands huisraad te vinden, ook kun je er terecht voor kunst, antiek, curiosa en brocante. Ook winkels en webwinkels puur gericht op de laatste mogelijkheden staan op Verzamelaars.net, bekijk ze op de Links-pagina.

  Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van kringlopen, antiek, curiosa, rommelmarkten en verzamelwaardige spullen? Schrijf je dan in voor de Verzamelaars.net nieuwsbrief, hier rechts staat een link naar de pagina waar je je kunt inschrijven!