- advertentie -
BANNER2_ALT

Kringloop in Hasselt - Kringloopcentrum De Groene Cirkel


  Hierbij de bij ons bekende informatie over Kringloopcentrum De Groene Cirkel in Hasselt. Bekijk ook de website van Kringloopcentrum De Groene Cirkel in Hasselt voor informatie zoals openingstijden en wat ze in deze kringloop verkopen.
   

  Kringloopcentrum De Groene Cirkel

   adres: Buiten de Venepoort 3
   plaats: Hasselt
   provincie: Overijssel
   website: Kringloopcentrum De Groene Cirkel

  Klik hier voor alle kringlopen in Overijssel  Een andere kringloop

  Ben je op zoek naar een kringloop in een andere plaats dan Hasselt? Bekijk ook het Kringloop-overzicht met bijna 400 kringlopen en goede doelenwinkels in heel Nederland. Je kunt eenvoudig per provincie alles bekijken en doorklikken naar de website van de kringloop om zo de juiste openingstijden en andere informatie te vinden. Een kringloop heeft soms leuke items ter aanvulling van je verzameling. Er is niet alleen kleding en tweedehands huisraad te vinden, ook kun je er terecht voor kunst, antiek, curiosa en brocante. Ook winkels en webwinkels puur gericht op de laatste mogelijkheden staan op Verzamelaars.net, bekijk ze op de Links-pagina.

  Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van kringlopen, antiek, curiosa, rommelmarkten en verzamelwaardige spullen? Schrijf je dan in voor de Verzamelaars.net nieuwsbrief, hier rechts staat een link naar de pagina waar je je kunt inschrijven!