- advertentie -
BANNER2_ALT

Kringloop in Ieper - Kringloop Ieper


  Hierbij de bij ons bekende informatie over Kringloop Ieper in Ieper. Bekijk ook de website van Kringloop Ieper in Ieper voor informatie zoals openingstijden en wat ze in deze kringloop verkopen.
   

  Kringloop Ieper

   adres: K. Steverlyncklaan 8
   plaats: Ieper
   provincie: West-Vlaanderen
   website: Kringloop Ieper

  Klik hier voor alle kringlopen in West-Vlaanderen  Een andere kringloop

  Ben je op zoek naar een kringloop in een andere plaats dan Ieper? Bekijk ook het Kringloop-overzicht met bijna 400 kringlopen en goede doelenwinkels in heel Nederland. Je kunt eenvoudig per provincie alles bekijken en doorklikken naar de website van de kringloop om zo de juiste openingstijden en andere informatie te vinden. Een kringloop heeft soms leuke items ter aanvulling van je verzameling. Er is niet alleen kleding en tweedehands huisraad te vinden, ook kun je er terecht voor kunst, antiek, curiosa en brocante. Ook winkels en webwinkels puur gericht op de laatste mogelijkheden staan op Verzamelaars.net, bekijk ze op de Links-pagina.

  Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van kringlopen, antiek, curiosa, rommelmarkten en verzamelwaardige spullen? Schrijf je dan in voor de Verzamelaars.net nieuwsbrief, hier rechts staat een link naar de pagina waar je je kunt inschrijven!