- advertentie -
BANNER1_ALT

Nieuws voor verzamelaars


  Veilingalert


  Maak jij - net zoals veel verzamelaars - al gebruik van de Veilingalert? Hier kun je zoektermen opgeven en wanneer er een match is met een kavel in één van de ongeveer 20 aangesloten Nederlandse veilinghuizen krijg je een mailtje. Kost niets en misschien vind je leuke aanvullingen voor je verzameling op een veiling!

  Het werkt heel makkelijk, op de Veilingalert pagina vul je de voor jou interessante zoektermen in, dat kan er één zijn, maar 50 mag ook! Vervolgens geef je een gebruikersnaam, wachtwoord en emailadres op waarna je je profiel aanmaakt. In je mail krijg je vervolgens een bevestigingslink, vergeet niet deze aan te klikken!

  Op de inschrijfpagina staan een aantal handige tips voor het invullen van de voor jou relevante zoektermen en natuurlijk kun je ook in het Veilingarchief kijken welke namen en omschrijvingen de verschillende veilinghuizen gebruiken.

  Tip: Je kunt zoveel zoektermen opgeven als je wilt, maak hier gebruik van! Vul dus ook alternatieve omschrijvingen in, of een verouderde spelling van een plaatsnaam. Een zilveren miniatuur staat ook wel eens in de lijst als miniatuur zilveren (..), of als etagèrezilver.

  Heb je je al voor de Veilingalert ingeschreven maar krijg je nooit een berichtje? Mail me dan even op arjen@verzamelaars.net

  Nieuw veilinghuis in Breda


  In de crisistijd een bedrijf beginnen? Sommige ondernemers peinzen er niet over maar voor veilingmeester, antiekliefhebber en verzamelaar Louis van der Kaa is dit geen belemmering, sinds een half jaar is hij eigenaar van Veilinghuis Breda.

  De eerste veilingen in Breda zijn door de bezoekers enthousiast ontvangen, onder andere dankzij de grote variatie in het aanbod, Veilinghuis Breda veilt namelijk alles wat verkoopbaar is, zowel curiosa voor een paar tientjes als schilderijen van bekende meesters voor duizenden euro's.

  Voor kopers en kijkers biedt het veilinghuis een leuk dagje uit, er is een bistro om gezellig even te zitten en wat te drinken en vlak voor de veiling kunnen de bezoekers de spullen nog bekijken. Er kan vanuit de zaal worden meegeboden en natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch of via het internet mee te bieden. Niet-verkochte kavels worden opgenomen in de aftersale, hierdoor hebben verkopers nog meer kans om hun kunst, antiek of curiosa te verkopen.

  Als je een keer iets bij Veilinghuis Breda wilt laten veilen kun je op dinsdag t/m zaterdag van 9.30 tot 12.00 uur je goederen inbrengen of eerst even een foto mailen naar info@veilinghuisbreda.nl