- advertentie -

Nieuws voor verzamelaars


  Veilingalert


  Maak jij - net zoals veel verzamelaars - al gebruik van de Veilingalert? Hier kun je zoektermen opgeven en wanneer er een match is met een kavel in één van de ongeveer 20 aangesloten Nederlandse veilinghuizen krijg je een mailtje. Kost niets en misschien vind je leuke aanvullingen voor je verzameling op een veiling!

  Het werkt heel makkelijk, op de Veilingalert pagina vul je de voor jou interessante zoektermen in, dat kan er één zijn, maar 50 mag ook! Vervolgens geef je een gebruikersnaam, wachtwoord en emailadres op waarna je je profiel aanmaakt. In je mail krijg je vervolgens een bevestigingslink, vergeet niet deze aan te klikken!

  Op de inschrijfpagina staan een aantal handige tips voor het invullen van de voor jou relevante zoektermen en natuurlijk kun je ook in het Veilingarchief kijken welke namen en omschrijvingen de verschillende veilinghuizen gebruiken.

  Tip: Je kunt zoveel zoektermen opgeven als je wilt, maak hier gebruik van! Vul dus ook alternatieve omschrijvingen in, of een verouderde spelling van een plaatsnaam. Een zilveren miniatuur staat ook wel eens in de lijst als miniatuur zilveren (..), of als etagèrezilver.

  Heb je je al voor de Veilingalert ingeschreven maar krijg je nooit een berichtje? Mail me dan even op arjen@verzamelaars.net