- advertentie -

Privacy Policy


  In dit privacybeleid leggen we uit hoe we jouw persoonlijke informatie verzamelen en gebruiken. Dit privacybeleid geldt voor al je persoonlijke informatie die we verwerken als je onze website bezoekt, wanneer je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief en wanneer je gebruik maakt van de veilingalert.

  Welke gegevens verzamelen wij van je en waarvoor gebruiken wij deze? Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief of veilingalert en ook wanneer je de website bezoekt worden er bepaalde gegevens opgeslagen. Deze gegevens worden gebruikt voor de mails die we sturen en om de voorkeuren van het bezoek op onze site te zien.

  Het volgende leggen we van je vast:
  Persoonlijke details: Je mailadres bij het inschrijven voor de nieuwsbrief, je zoektermen, mailadres en versleuteld wachtwoord bij het inschrijven voor de veilingalert en je mailadres, versleuteld wachtwoord en je foto's en tekst wanneer je items uit je verzameling upload.
  Mails: De mails die je ons stuurt worden meestal bewaard in een archief voor wanneer er vervolgvragen zijn. Analytics: Je surfgedrag op de website wordt via google analytics geregistreerd, hier kijk ik alleen welke pagina's populair zijn en op welke manier iemand op de site komt. Cookies: Gegevens worden opgeslagen zodat je - wanneer je de website nogmaals bezoekt - direct kunt inloggen.

  De door ons opgeslagen gegevens zullen we niet aan andere partijen verstrekken tenzij dit wettelijk verplicht of toegestaan is, bijvoorbeeld wanneer de politie in kader van onderzoek gegevens opvraagt. In dat geval zijn wij wettelijk verplicht deze gegevens te verstrekken.

  Het is je recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen, dit kan per mail, ook voor overige vragen over de privacy policy: arjen@verzamelaars.net.

  Advertentieweergave
  Wij maken gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer je onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet je naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over je bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin je wellicht geïnteresseerd bent. Als je hierover meer informatie wenst of als je wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klik je op deze link: Google.nl/privacy

  Aanbiedingen van derden
  Op deze site worden aanbiedingen van derden geplaatst. Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze aanbiedingen.