- advertentie -

Veilingalert van Verzamelaars.net


  Zie je achteraf ook wel eens dat er op een veiling leuke aanvullingen voor je verzameling te vinden waren? Of wil je gewoon op de hoogte blijven van alles rondom je verzameling? Geef dan alle voor jou interessante zoektermen op.

  Wanneer er bij een aangesloten veilinghuis - we tonen al kavels van meer dan 20 Nederlandse veilinghuizen - binnenkort iets met die zoektermen geveild gaat worden krijg je automatisch een mailtje.

  Tip: Je kunt zoveel zoektermen invullen als je wilt, geef dus ook alternatieve zoektermen op en zoek ook op brede termen. Verzamel je glaswerk van Andries Copier dan vul je als zoekterm Copier in. Om zeker te weten dat je niets mist kun je ook Leerdam invullen en wil je heel brede resultaten krijgen dan vul je bijvoorbeeld ook glas en glazen in, het kan natuurlijk gebeuren dat een veilinghuis het niet als zodanig heeft herkend. Het is later natuurlijk altijd mogelijk om zoektermen aan te passen of te verwijderen.

  Zoektermen


  Je gegevens

  Vul hieronder je gegevens in zodat je automatisch een mail ontvangt wanneer er een match met je zoektermen is. Met je gebruikersnaam en wachtwoord kun je inloggen op Verzamelaars.net om je zoektermen aan te passen.

  Gebruikersnaam:

  Wachtwoord:

  Emailadres:


  Ja, ik wil ook de Verzamelaars.net nieuwsbrief ontvangen
  Ja, ik ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden

  Klik hieronder op 'profiel aanmaken' om je persoonlijke pagina te activeren.