- advertentie -

Veilinghuizen dicht vanwege Coronavirus


    Nadat de rommelmarkten al zijn geannuleerd vanwege het coronavirus stellen nu ook zo'n beetje alle veilinghuizen hun kijkdagen en zaalveilingen uit en een aantal veilinghuizen gaat hun kavels uitsluitend online veilen.

    Op de Veilingagenda staat een overizcht van alle veilingen met daarbij zoveel mogelijk de nieuwe informatie. Gelukkig blijven er online nog wel ontzettend veel kavels te vinden maar omdat de veranderingen op het moment zo snel gaan is niet te voorspellen of de post de komende tijd gewoon bezorgd kunnen worden. De bezorgers van bijvoorbeeld PostNL nemen al extra maatregelen en zullen daarom soms niet rechtstreeks je pakje aan je overhandigen maar het bijvoorbeeld voor je deur zetten, ook het zetten van een handtekening zal wellicht anders gaan.

    Naast het niet meer bezoeken van de kijkdagen van veilinghuizen is het ook een goed idee om zelf zoveel mogelijk sociale contacten te vermijden en wanneer je zelf last hebt van symptomen als neusverkoudheid, hoesten en koorts is het helemaal verstandig om thuis te blijven en de huisarts te raadplegen.

    Hopelijk kun je online nog wel wat vinden voor je verzamelingen en kunnen we binnenkort weer gezellig rondlopen op de kijkdagen van veilinghuizen en in de zaal meebieden op mooie items!