- advertentie -

9.79 Ct - Star Ruby

  9.79 Ct - Star Ruby

  Beschrijving: IGI gecertificeerde natuurlijk korund ster robijnIGI-rapportnr. 301758257Totaal gewicht: 9.79 CtAfmetingen: 12,48 x 9,28 x 7,54 mmKleur: Paars roodVorm: Ovale cabochonHerkomst: IndiaOorsprong is een advies aangeboden door de verkoper van dit object. Dit advies is niet gestaafd door een officieel laboratoriumBehandeling: Geen - Niet vermeld in het rapportGratis internationale aangetekende Post verzending - Online tracking beschikbaarVerzending duurt ongeveer 15 dagenKoper is verantwoordelijk voor de douanerechten en belastingen van uw landMijn voorraadnummer: VB-2208
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 19 april geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!