- advertentie -

Royal Marine scheepsklok gevat in messing patrijspoort op zwaar houten frame.

  Royal Marine scheepsklok gevat in messing patrijspoort op zwaar houten frame.

  Beschrijving: Fraaie robuste grote Royal Marine scheepsklok gevat in messing patrijspoort met scharnier en knevelsluitingen. Rustig klassiek ontwerp met holle wijzerplaat, past in alle woonstijlen.Zowel optisch als werkend in goede staat.Enkele lichte gebruikerssporen.Wordt verkocht met werkende batterij.Zie foto`s voor eigen idee.Merktekens: F.D.H. 1 sept `83 Royal Marine Afmetingen circa: 31 hoog x 6 cm diepGewicht circa: 3 kiloWordt goed verpakt en aangetekend/verzekerd verzonden incl. track&trace.Foto`s maken deel uit van de beschrijving.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 19 april geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!