- advertentie -

Leesener Amsterdam Grote handgemaakte zilver miniatuur Draaiorgel Zilver

  Leesener Amsterdam Grote handgemaakte zilver miniatuur Draaiorgel Zilver

  Beschrijving: Grote handgemaakte Hollands zilveren miniatuur in de vorm van een Draaiorgel. Draaiorgel is bijzonder fraai gedetailleerd met de hand gemaakt en voorzien van vele fraaie details zoals:Draaiende wielen,poppetjes aan de linker en rechterzijde,gedetailleerde gravures van oud Hollandse landschappen met zeilboot,boerderij,,molen,brug,aandrijfrad aan de achterzijde kan draaien,geheel bewerkte kap en zijkanten enz enz. Mooi Hollands gekeurd en gemerkt met Nederlandse zilverkeurmerken: Gehalte teken zwaardMeesterteken xxx van Leesener Amsterdam Is een grote miniatuur met een breedte van 7,2 cm en een hoogte van 5,2 cm Draaiorgel is ook behoorlijk zwaar en heeft een gewicht van 46,5 gram. Geheel is in bijzonder mooie,gave en complete staat,alle details zijn goed zichtbaar en aanwezig. Draaiorgel is door zijn grote en vele zeer fraaie details een bijzonder opvallend en decoratief object. Wordt verzonden middels aangetekende verzending.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Maandag 15 april geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!