- advertentie -

Origen Alemán Stijl pennen Complete collectie van 50

  Origen Alemán Stijl pennen Complete collectie van 50

  Beschrijving: Speciale editie van 50 vulpennen die de geschiedenis van de vulpennen samenvatten, zodat u ze kunt bewonderen, gebruiken en kunt genieten van het schrijfplezier.Elke vulpen is een ander ontwerp en model en zeer goed doordacht.De 50 geselecteerde vulpennen zijn in de afgelopen 100 jaar gemaakt, te beginnen met de eerste vulpen in 1910 tot de laatste uit 2000, elk met zijn geschiedenis en denominatie. De foto`s maken deel uit van de beschrijving.De vulpennen hebben de penpunt van gepolijst staal met Iridium-punt.Vulpen Iridium Point Duitsland.De collectie van 50 vulpennen wordt geleverd met vitrine gemaakt van hout met drie laden en aan de bovenkant met een glas. De afmetingen van de vitrinekast zijn:Lengte 38 cm.Breedte: 20 cm.Hoogte: 12 cm.Gewicht = 3700 gram.Het vitrinekastje met de 50 vulpennen wordt zorgvuldig verpakt en wordt verzekerd en met trackingnummer verzonden.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Maandag 22 april geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!