- advertentie -

Plafondlamp Brons cristal de roca

  Plafondlamp Brons cristal de roca

  Beschrijving: Indrukwekkende kroonluchterlamp uit de jaren 70 in de vorm van een koepel van massief brons en gedecoreerd met authentieke rotskristallen. Het is een zeer robuuste lamp. De buitenring is gemaakt van brons met zeer gedetailleerde ornamenten, wat zorgt voor een onderscheidende en unieke toets. De lamp heeft vierde centrale lichtpunten die voor geweldige verlichting en prachtige reflecties zorgen. Het heeft alle stukken en werkt perfect. Is een authentiek kunstwerk dat een onderscheidend tintje geeft aan elke hoek van uw huis.Het wordt zorgvuldig verpakt en verzonden via de officiŽle postservice.Breedte 40 cmHoogte 30 cmGewicht 3500 g
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Maandag 22 april geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!