- advertentie -

Saffier 3 37 ct

  Saffier 3 37 ct

  Beschrijving: GEMSTONE: Corundum.VARIËTEIT: saffier.CUT: Ovaal.GEWICHT: 3,37 ctMETINGEN: 10,17 x 8,15 x 4,54 mmKLEUR: blauw.Transparantie: doorschijnend.Land: Thailand-Kanchanaburi. (De oorsprong is de mening van de verkoper.)BEHANDELING: Thermisch.- -Geregistreerde verzending met trackingnummer.Geregistreerde verzending kan drie weken duren. Het kan worden verzonden via een koeriersbedrijf voor € 30 binnen de EU. Voor andere landen, informeer.Alle zendingen zijn verzekerd tot een maximum van € 100 zonder extra kosten.Eventuele douanekosten moeten door de koper worden betaald.- - -Edelstenen verkocht in de CG-veiling worden verkocht door doorgelichte en betrouwbare verkopers gekozen door Catawiki; de kaart die aan de edelstenen is bevestigd, is alleen voor informatiedoeleinden en niet voor wederverkoop. Voor herverkoopdoeleinden moet de edelsteen een geaccrediteerd laboratoriumcertificaat van onze lijst hebben.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 19 april geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!